Hihnakuljettimet

Hihnasyötin on hellävarainen ja suuren kapasiteetin gravimetrinen syötin. Hihnasyötin soveltuu erinomaisesti mm. vapaasti virtaavien tai helposti murenevien tuotteiden annosteluun ja määrämittaukseen.

Hihnavaaka on suhteellisen yksinkertainen ja erittäin luotettava gravimetrinen syöttölaite, joka tarjoaa korkean syöttötarkkuuden ja tehokkaan prosessin ohjauksen. Hihnakuljettimia voidaan käyttää joko syöttölaitteena, annostelijana tai massamäärämittarina. SWB (Smart Weight Belt) on täydellinen ratkaisu määrämittaukseen, silloin kun tilan korkeus on rajoitettu tai kun kyseessä on muilla syöttötavoilla helposti mureneva materiaali. Kompakti gravimetrinen hihnasyöttölaite pystyy käsittelemään suuria voluumeja ja ominaisuuksiltaan erilaisia materiaaleja.

Hinhasyöttölaite FB130 yhdistää hihnasyöttimen hellävaraisen materiaalinkäsittelyn edut ja tarkan annostelun. Se sopii erinomaisesti tuotteille tai jauheille, joilla on erityisiä ominaisuuksia, esim. matala sulamispiste, sisältävät lisäaineita, kuten vahoja tai erittäin kuluttavia ainesosia.


Jaa tämä artikkeli

Genetec Oy on kokenut, kiintoaineiden käsittelyyn liittyvien teknisten ratkaisujen ja tuotteiden toimittaja.

oimimme yhteistyössä tunnettujen valmistajien kanssa. Heidän tuotteensa edustavat alansa uusinta teknologiaa, joka perustuu kokemukseen ja jatkuvaan kehitystyöhön.

Genetec Process Oy

PL 42
20781 Kaarina

0440 262 848
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Y-tunnus 2992994-8
VAT reg. number FI29929948


© Copyright 2022 Genetec Process Oy. Oikeudet muutoksiin pidätetään.