Vrieco-nautasekoitin

KARTIOMAINEN RUUVISEKOITIN


Nauta kartioruuvisekoitin on panossekoitin, joka on suunniteltu erityisesti segrekoituville, vapaasti valuville jauheille ja tahnoille. Se on sekoitustekniikan edelläkävijä, joka on nimetty J.E. Nautan mukaan, joka kehitti ensimmäisen kartiomaisen Nauta-sekoittimen vuonna 1939.

Nauta kartiosekoitin tunnetaan erityisesti matalasta nergiankulutuksestaan. Nauta-katiosekoitin soveltuu erityisen hyvin herkille tuotteille ja prosessiin, jossa vaaditaan erittäin tarkkaa sekoitustulosta. Nauta-sekoittimia on saatavana 5 - 100 000 litran tilavuuksina.

Nauta-kartioruuvisekoitin on konvektiivinen sekoitin, jolla on korkea sekoitusteho. Sekoitin on erittäin hellävarainen ja takaa parhaan sekoitustarkkuuden ilman että tuote vaurioituu tai kärsii. Ruuvi pyörii 70 rpm, kun taas varsi pyörii 1-2 rpm. Ruuvin kehänopeus voi vaihdella välillä 0,5-2 m/s, joten laite sopii kaikille ATEX-vyöhykkeille.

Pyörivä, vapaasti riippuva sekoitusruuvi kuljettaa tuotteen astian pohjalta ylös pintaan. Sekoitusruuvi on ripustettu varteen, joka kuljettaa sekoitusruuvia pitkin kartiomaista sisäseinää astian kehällä aiheuttaen materiaalin konvektiivista sekoittumista ja leikkausta.

Materiaalin nopeus alaspäin suuntautuvassa massavirrassa, kun niitä kierrätetään painovoiman avulla kartiomaisessa astiassa, kasvaa astian halkaisijan pienentyessä. Näiden samanaikaisten toimien tuloksena on nopea ja intensiivinen sekoitus alhaisella tehonkulutuksella ja korkealla sekoitustarkkuudella.


Jaa tämä artikkeli

Genetec Oy on kokenut, kiintoaineiden käsittelyyn liittyvien teknisten ratkaisujen ja tuotteiden toimittaja.

oimimme yhteistyössä tunnettujen valmistajien kanssa. Heidän tuotteensa edustavat alansa uusinta teknologiaa, joka perustuu kokemukseen ja jatkuvaan kehitystyöhön.

Genetec Process Oy

PL 42
20781 Kaarina

0440 262 848
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Y-tunnus 2992994-8
VAT reg. number FI29929948


© Copyright 2022 Genetec Process Oy. Oikeudet muutoksiin pidätetään.