Materiaalin syöttö

Coperion K-Tronin virallisena Suomen edustajana toimitamme älykkäät annosteluratkaisut mille tahansa materiaalille suklaalastuista lasikuituun, jauheista muovipelletteihin ja vahamaisiin nesteisiin.

Kahta samanlaista prosessisovellusta ei ole, mutta kaikkiin löytyy ratkaisu Coperion K-Tron laajasta valikoimasta. Ruuvisyöttölaitteista tärysyöttimiin, kiintoainepumppuihin, punnitushihnoihin, nesteensyöttölaitteisiin ja virtausmittareihin. Kaikkia näitä on useita eri variaatiota ja kokoonpanoja, joita yhdistämällä voidaan luoda optimaalinen ratkaisu mihin tahansa käyttötarkoitukseen.

Toimitamme Sveitsiläisen Coperion K-Tron valmistamat volymetriset ja gravimetriset annostelulaitteet materiaalin tarkkaan syöttöön eri prosesseihin. Tarjoamme tarkkuutta monenlaisten ainesosien käsittelyyn. Paperi, muovi, elintarvike, vai lääkeaine? Toimialasta riippumatta toimitamme syöttölaitteet valmistusprosessisi ytimeen. Syöttölaitteitamme löytyy kaikkialta, missä irtomateriaalia käsitellään.

Useimmat syöttölaitteet ovat saatavana joko vakiolaitteena tai erikoisviimeisteltynä korkeammilla kiillotusasteella ja hiotuilla hitseillä esimerkiksi elintarviketeollisuuden sovelluksiin. Lisäksi lääketeollisuuden vaatimuksia varten on kehitetty omat erikoismallit ruuvi- ja tärysyöttölaitteita.

K-Tron on yli 100 vuoden kokemuksella ollut edelläkävijä syöttölaitetekniikassa mm. ainutlaatuisen punnitussolunsa ansiosta, jonka tarkkuus on omaa luokkaansa. Toimitusohjemaan kuuluvat ruuvisyöttimet, hihnasyöttimet, tärysyöttimet ja syöttömäärän virtausmittarit. Syöttöalue on 0,020–100 000 kg/h.

Hankalissa tapuksissa asiakkaamme voivat lähettää materiaalia testaukseen, jonka avulla varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen nopealla aikataululla. 


Jaa tämä artikkeli

Genetec Process Oy on kokenut, kiintoaineiden käsittelyyn liittyvien teknisten ratkaisujen ja tuotteiden toimittaja.

Toimimme yhteistyössä tunnettujen valmistajien kanssa. Heidän tuotteensa edustavat alansa uusinta teknologiaa, joka perustuu kokemukseen ja jatkuvaan kehitystyöhön.

Genetec Process Oy

PL 42
20781 Kaarina

044-0262848 tai 040-841 5939
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Y-tunnus 2992994-8
VAT reg. number FI29929948


© Copyright 2022 Genetec Process Oy. Oikeudet muutoksiin pidätetään.